Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK

Prijzen

Voor de winnaars (per categorie):
Een coaching/training op maat.

Het leuke hiervan is dat er samen met de winnaar gekeken wordt wat hij / zij graag zou willen en wat er nodig is om zichzelf (op sportief vlak) verder te ontwikkelen. We noemen het niet voor niets ‘een coaching / training op maat’

Een geldbedrag van € 750. Te besteden aan sport,- en/of spelmateriaal.

Voor de Vereniging
De sportvereniging waar de sporter actief is, krijgt een bedrag van maar liefst € 5.000 als stimuleringssubsidie, te gebruiken voor de (door)ontwikkeling van de gehandicaptensport binnen de betreffende sportvereniging.