Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK

Overzicht rondes

Stemrondes
Stemronde 1 : 1 oktober t/m 12 oktober 2017
Stemronde 2 : 13 oktober t/m 22 oktober 2017
Stemronde 3 : 23 oktober tot 2 november 2017

Halve finale
2 t/m 12 november 2017

Bekendmaking winnaar

16 november 2017
Op het Nationaal Gala van de Gehandicaptensport op 28 november 2017 in de Amsterdam ArenA worden de winnaars gehuldigd. Iedere winnaar mag met 2 personen aanwezig op het gala. Het winnende team wordt met 1 begeleider/coach uitgenodigd. 

Meerdere stemrondes, telkens weer kans
Per ronde gaat de sporter(s) met een meeste stemmen door naar de halve finale. Na elke ronde gaat het aantal stemmen weer op 0 en kan er weer opnieuw meegedaan worden. Iedereen maakt dus elke ronde weer evenveel kans op het behalen van de halve finale.

Wildcards
De jury deelt onder ALLE inzendingen per categorie 1 ‘wildcard’ uit (totaal 3). Deze wordt toegekend aan de inzendingen op basis van de motivatie, het verhaal achter de inzending. Deze wildcard wordt uitgereikt na afloop van de 3 stemrondes en geeft toegang tot de halve finale.